kook & wijn

5 uur live

Afgelopen vrijdag had ik mijn televisie debuut, hoezee! Ik zat met een item over wijn in 5 uur Live, het middagantwoord op Koffietijd, RTL4. Dit naar aanleiding van de wijncursussen die ik in tijden van corona aanbied. Meer informatie over mijn wijncursus voor beginners inclusief proeverij? Klik hier.

Wil je de aflevering terugkijken? Klik dan hier. Na ongeveer 20 minuten komt mijn item. Ik vind het zelf echt hilarisch.
Wil je alleen wat sfeer proeven? Bekijk dan de foto’s onderstaand dit bericht.

5 uur Live, wijncursus met Auk voor beginners, proeverij 5 uur Live, wijncursus met Auk voor beginners, proeverij 5 uur Live, wijncursus met Auk voor beginners, proeverij 30FD78B8-E30D-48F8-A7FA-2D1A2D531ECA 5 uur Live, wijncursus met Auk voor beginners, proeverij 5 uur Live, wijncursus met Auk voor beginners, proeverij

 

You Might Also Like